Известие

Collapse
No announcement yet.

Сервизи & Магазини - Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Сервизи & Магазини - Варна

Има ли колеги от Варна?

От 5 дена съм горд собственик на Алфа 146 и имам някои неща за оправяне по нея, както и стандартната профилактика - ремъци, филтри и т.н. Щракалката за къси-дълги също е повредена, трябват ми и капаци за тонколоните във вратите.

Та на темата - добри сервизи във Варна и най-важно : МАГАЗИНИТЕ с части ?

Във сервизната книжка (оригнална, хаха) пише само за 1 сервиз за Варна- в село Кичево !!!...но дотам не ми се ходи.

Помагайте!
    Xa-uBaH
    ========================
    във Варна кара Alfa 146 TS, 16v, 97 г.
    Напоследък карам повече Корсата

Честито, колега! Да си я караш безаварийно! Аз също съм от Варна и съм собственик на 146-ца JTD от 3 дена . Дано се множим все по-интензивно варненците с алфа-ромео, защото май сме малко назад в това отношение. Аз също живо се интересувам от магазини и сервизи за автомобилчето и тъкмо бях решил да пускам подобна тема (надявам се, че нямаш против, че се намесвам така в твоята). На мен също ми липсва едно капаче на тонколона. И едното халогенче също ми е счупено. Дано колегите помогнат
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Цитирам юзър boian

Ще ти напиша тел.: TodorovCo бул. Сливница тел. 052/600 778; Auto ricambi /италианеца/ бул. "Приморски" 45 тел. 052/ 612 666, 603 973; 0888/ 70 57 16; Александър ауто 052/ 600 908. За сервизи зависи какво ще се сервизира. За диагностика Бош срещу Метро, Галин се казва техника тел. 052/ 505 697, 505 967; 0888/ 08 88 67;
      Xa-uBaH
      ========================

Comment

Тъй като ви гледам я да дойдете на следващата сбирка на паркинга на картинг пистата. Сбирките са всяка втора и последна неделя от месеца , ако няма Формула от 15:30 часа. Ако има Формула са от 17:30.

И двамата сте поканени.

магазини за части има и на ул Битоля / Автоцемтър/, на бул приморски срещу "Дръзки" Сервизи няма специализирани за Алфа. За ходова част при Мимо на ул Кракра.
        Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
        Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Благодаря за поканата! Аз ще се постарая да дойда. Междувременно може ли да кажеш по-точен адрес на този Мимо на Кракра, че един накрайник ми хлопа яко? А амортесьорчета (задни) при него ли пак да сменя, че сега с 100+ км/ч много бяга задницата в завоите?

Мерси предварително
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от kris11
            Тъй като ви гледам я да дойдете на следващата сбирка на паркинга на картинг пистата. Сбирките са всяка втора и последна неделя от месеца , ако няма Формула от 15:30 часа. Ако има Формула са от 17:30.

И двамата сте поканени.

магазини за части има и на ул Битоля / Автоцемтър/, на бул приморски срещу "Дръзки" Сервизи няма специализирани за Алфа. За ходова част при Мимо на ул Кракра.
            Благодарско, ще се постаря да дойда. Но за картинг пистата във Виница ли става дума, или ...
            Xa-uBaH
            ========================

Comment

Working...
            X